Interfoane pentru bebelusi

Interfoane pentru bebelusi

Aici gasiti un magazin online interfoane pentru bebelusi, interfon pentru bebelusi, orice interfon pentru bebelusi, pret interfon pentru bebelusi, pret interfoane pentru bebelusi, preturi interfoane pentru bebelusi, pret intefoane, interfon, interfoane, interfon Alecto, interfon Angelcare, interfon digital, interfon Ansmann, interfon Beurer, interfon Brevi, interfon analog, interfon copii.

Listă Grid 3 m
Produse pe pagină:
Sortare după:
 Video Interfon Copii Miniland 8" Plus MLD-89054
Video Interfon Copii Miniland 8" Plus MLD-89054 Detalii Video Interfon Copii Miniland 8" Plus Interfonul cu camera video MIniland 8” Plus este un interfon revolutionar cu trei facilitati inedite : interfon video pentru monitorizarea copiilor cu ecran de 8”, posibilitatea vizualizarii copilului de oriunde pe tableta PC sau smartphone, posibilitatea utilizarii receptorului ca rama digitala.  Caracteristici generale interfon video copii Miniland 8" Plus :  Interfonul video 8” Plus de la Miniland este multifunctional, putand fi utilizat o perioada indelungata ..
Producator: OEM
Alecto - Interfon DBX-82
Alecto - Interfon DBX-82 - Interfoane pentru bebelusi  Caracteristici:     raza de actiune pana la 3 km in spatiu deschis     304 canale digitale (8 canale si 38 subcanale)     unitatea emitator prevazuta cu buton de reglare a sensibilitatii     functie de activare vocala: aparatul sta in stand by pana la detectarea unui zgomot din camera copilului si control al sensibilitatii     ambele unitati prevazute cu display     unitatea receptor poate functiona atat la priza dar si cu acum..
Producator: Altii
Angelcare - Interfon cu monitor apnee
Angelcare - Interfon cu monitor apnee - Interfoane pentru bebelusi  Caracteristici: Functiile monitorizare respiratie si interfon se pot folosi impreuna sau separat Senzorii detecteaza toate miscarile copilului, cu cele 2 paduri pozitionate sub saltea se poate monitoriza toata suprafata patutului Alarma se declanseaza dupa 20 sec. daca nu este detectata nici o miscare. Chiar si miscarile respiratorii sunt detectate Sensibilitate ajustabila, astfel se exclud alarmele false Atentionare sonora, vizuala si prin vibratii 2 canale pentru minimizarea interferentei Sunet..
Producator: Altii
Angelcare - Interfon cu monitor apnee
Angelcare - Interfon cu monitor apnee - Interfoane pentru bebelusi    Functiile monitorizare respiratie si interfon se pot folosi impreuna sau separat Senzorii detecteaza toate miscarile copilului, cu cele 2 paduri pozitionate sub saltea se poate monitoriza toata suprafata patutului Alarma se declanseaza dupa 20 sec. daca nu este detectata nici o miscare. Chiar si miscarile respiratorii sunt detectate Sensibilitate ajustabila, astfel se exclud alarmele false Atentionare sonora, vizuala si prin vibratii 2 canale pentru minimizarea interferentei Sunet "tic" optiona..
Producator: Altii
Angelcare - Interfon Digital cu Monitor de Apnee
Angelcare - Interfon Digital cu Monitor de Apnee< - Interfoane pentru bebelusi  Detalii Interfon Digital cu Monitor de Apnee Transmitere în banda de frecventa de 864 MHz, având tehnologie asemanatoare cu cea a telefoanelor mobile. Distanta maxima de transmisie în aer liber 250m. Atentionare sonora, vizuala si prin vibratii în cazul pierderii comunicarii între unitati. Doua padele senzor ce se pun sub saltea pentru detectarea miscarilor respiratorii ale bebelusului. Alarma se declanseaza daca aparatul nu sesizeaza nici o miscare timp ..
Producator: OEM
Angelcare - Interfon digital cu termometru si lampa de veghe
Angelcare - Interfon digital cu terometru si lampa de veghere - Interfoane pentru bebelusi  Caracteristici: Acest model este un interfon digital ultraperformant, cu functie de activare vocala. Aparatul este format din 2 unitati: o unitate a copilului si o unitate parentala. Unitatea parentala are leduri luminoase ce se aprind sincron cu zgomotele din camera copilului. Aparatul are 8 canale, pentru evitarea interferentelor. In cazul unei pene de curent aparatul trece automat pe alimentarea cu baterii. Raza de actiune în camp deschis este ..
Producator: Altii
Angelcare - Interfon Digital cuTermometru Camera
Angelcare - Interfon Digital cuTermometru Camera - Interfoane pentru bebelusi  ​ Detalii Interfon Digital cuTermometru Camera Transmitere în banda de frecventa de 864 MHz, având tehnologie asemanatoare cu cea a telefoanelor mobile. Distanta maxima de transmisie în aer liber 250m. Atentionare sonora si vizuala în cazul pierderii comunicarii între unitati 8 canale de transmisie. Ecran LCD color. Functie de activare vocala. Masoara si afiseaza pe ecranul unitatii parentale temperatura din camera copilului. Functie de lam..
Producator: OEM
Angelcare - Interfon digital Monitor de respiratie
Angelcare - Interfon digital monitor de respiratie - Interfoane pentru bebelusi  Caracteristici: Transmitere în banda de frecventa de 864 MHz, având tehnologie asemanatoare cu cea a telefoanelor mobile; Distanta maxima de transmisie în aer liber 250m; Atentionare sonora, vizuala si prin vibratii în cazul pierderii comunicarii între unitati; Doua padele senzor ce se pun sub saltea pentru detectarea miscarilor respiratorii ale bebelusului; Alarma se declanseaza daca aparatul nu sesizeaza nici o miscare timp de 20 de secunde; Sensibilitatea aparatului este ajustabila; Ac..
Producator: Altii
Angelcare - Monitor Digital cu senzor de apnee
Angelcare - Monitor Digital cu senzor de apnee - Videointerfoane pentru bebelusi  Caracteristici: Compatibil cu interfonul sonor. Poate functiona cu alimentator sau cu baterii. Senzitivitate ajustabila. Indicator de baterie descarcata. Indicator de alarma. Daca timp de 20 de secunde aparatul nu detecteaza miscare se declanseaza alarma Functioneaza cu 2 baterii tip AA ( nu sunt incluse ). include: unitatea copilului si padela cu senzori care se pune sub saltea ..
Producator: Altii
Ansmann - Interfon Babyphone London
Ansmann - Interfon Babyphone London - Interfoane pentru bebelusi  Caracteristici: Control asupra depasirii distantei active (optic si acustic). Raza de actiune 150 metri. Cod digital pentru eliminarea interferentei cu alte echipamente. Controlul bateriei (optic si acustic). Pana la 50-60 ore de functionare. Microfon de inalta sensibilitate. 2 incarcatoare. 2 canale de frecvente. ..
Producator: Altii
Audio Baby Monitor PNI B6000 wireless
Audio Baby Monitor PNI B6000 wireless   Acum puteti auzi orice sunet pe care il face copilul dumneavoastra de la o distanta de pana la 300m( performante obtinute in spatii deschise fara obstacole: pereti, usi, geamuri). Aceasta functie va permite monitorizarea continua a temperaturii din camera copilului, aceasta fiind afisate pe ambele unitati in grade Celsius sau Fahrenheit. Alarma de temperatura se declanseaza la scaderea sau cresterea temperaturii peste cele 2 praguri (minim si maxim) stabilite de utilizator. Un alt lucru important este fa..
Producator: OEM
Baby Monitor cu Camera Video Digitala Apollo RER-8007
Baby Monitor cu Camera Video Digitala Apollo RER-8007 Detalii Baby Monitor cu Camera Video Digitala Apollo Cu ajutorul sistemului digital cu camera video de supraveghere a copiilor REER "APOLLO" aveti libertate de miscare in casa sau in gradina pana la o distanta de 250 m. Aveti control asupra tot ce se intampla cu bebelusul Dvs., auziti toate miscarile lui, puteti sa-l vedeti pe ecranul monitorului chiar si noapte si puteti chiar sa-i vorbiti fara sa va deplasati la el in camera. O tehnologie moderna si performanta, care va permite mai multe momente de relaxare! Sistem ..
Producator: OEM
Baby Monitor Digital Cube Tip Bratara
Baby Monitor Digital Cube Tip Bratara - Interfoane pentru bebelusi  Detalii Baby Monitor Digital Cube Tip Bratara Foloseste cea mai noua tehnologie digitala (DECT). Receptionare clara, fara interferente, datorita tehnologiei digitale. Cautare si selectare automata din 120 de canale de comunicatie. Functie INTERCOM : mod bidiredictional de comunicare, puteti sa-i si vorbiti bebeluslui pentru a-l calma. Control de volum pentru ambele unitati individuale. Indicatoare de zgomot iluminante cu LED-uri. LED pentru starea de functionare si nivelul de incarcare al acu..
Producator: OEM
Baby Phone Barcelona
Baby Phone Barcelona - Interfoane pentru bebelusi  Detalii Baby Phone Barcelona Transmitator mobil pentru supravegherea bebelusilor. Bataia 300 m. 16 canale digitale. Mod de lucru economic (posibilitatea reglarii puterii de emisie). Lumina de noapte integrata. Inclusiv 2 surse de alimentare si acumulator pentru receptor. Utilizabil imediat. Control optic si acustic al bataii. Reglare continua a volumului. Reglare continua a sensibilitatii. Indicator optic al nivelului zgomotului prin banda luminoasa. Indicator de stare al bateriei emitatorului si re..
Producator: OEM
Baby Phone London
Baby Phone London - Interfoane pentru bebelusi  Detalii Baby Phone London Transmitator mobil pentru supravegherea bebelusilor. 40 MHz. 2 canale (analog, cu ton pilot). Bataia: pana la 150m (masurare in camp deschis). Durata de functionare: pana la 60 de ore in regim stand-by. Posibilitatea utilizarii de baterii la emitator si receptor. Activare automata la zgomot. Reglarea sensibilitatii. Carlig tip carabiniera si sistem de fixare pe curea. Emitator: reglarea continua a sensibilitatii/nivelului de activare la zgomot. Receptor: indicarea nivelului acum..
Producator: OEM
Babymoov - Interfon bidirectional Digital Green
Babymoov - Interfon bidirectional Digital Green - Interfoane pentru bebelusi  Caracteristici: Babymoov – interfon Digital Green foloseste o tehnologie inovativa de functionare, non-invaziva pentru bebelus (emisii scazute), avand o acoperire foarte larga – pana la 800 metri precum si functie de Walkie-Talkie. Digital Green este primul interfon digital cu emisii scazute! Raza de actiune: 800 m in camp deschis Functia VOX –consta in posibilitatea de activare vocala  (pentru a limita emisiile) sau functionare continua. Exista asadar posibilitatea ca interfonul sa se a..
Producator: Altii
Babymoov - Interfon Easy Care
Babymoov - Interfon Easy Care - interfoane pentru bebelusi  Dispozitiv de supraveghere ce iti permite sa fii mereu la curent cu starea bebelusului tau, interfonul Easy Care de la Baby Moov are o raza de actiune de 300 m,functie vox, alarma acustica si vizuala, e canale de receptie pentru evitarea interferentelor si indicator pentru descarcarea bateriilor. Caracteristici: Aparat de emisie receptie ce te ajuta sa fii in permanenta legatura cu ce se intampla in camera copilului. Raza de actiune 300 m in exterior; Are 2 canale de receptie. 2 alarme: acustica si viz..
Producator: Altii
Babymoov - Interfon Expert Care Digital Green
Babymoov - Interfon Expert Care Digital Green - Interfoane pentru bebelusi   Caracteristici: Interfonul Babymoov Expert Care Digital Green Babyphone este foarte compact, are un nivel scazut de radiatii (datorita sistemul Digital Green, care foloseste o tehnologie inovativa de functionare, non-invaziva pentru bebelus, cu emisii scazute) si se activeaza doar in momentul in care detecteaza un sunet (are functia VOX). Interfonul are 16 subcanale de transmisie, evitandu-se astfel majoritatea interferentelor. De asemenea are 3 tipuri de alarme (a..
Producator: Altii
Babymoov - Interfon Simply Care New Generation
Babymoov - Interfon Simply Care New Generation - interfoane pentru bebelusi  Aparat de emisie receptie ce te ajuta sa fii in permanenta legatura cu ce se intampla in camera copilului. Raza de actiune 300 m in exterior; Are 2 canale de receptie. 2 alarme: acustica si vizuala; Functie VOX;(cand bebe doarme interfonul intra in stand-by urmand sa functioneze normal la receptia unor sunete) Indicatoar pentru descarcarea bateriilor. Ambele unitati functioneaza cu baterii tip AAA Foloeste tehnologia hibrida  DECT Adaptor cu caplu pentru priza poate fi achizitionat sepa..
Producator: Altii
BabyOno - Interfon Baby Ono
Interfon Baby Ono- Interfoane pentru bebelusi  Caracteristici: Transmisia se face pe 2 canale. Este dotat cu receptor si transmitator portabil, care functioneaza pe doua canale. Volumul este reglabil. Distanta la care emite este maxim 450 m (in spatiu deschis). Monitorizeaza sunetele si miscarile din camera copilului. Contine 2 adaptoare de alimentare. ..
Producator: OEM
Bertoni - Interfon cu adaptor 1000011
Bertoni - Interfon cu adaptor 1000011 - Interfoane pentru bebelusi  Caracteristici: Emitatorul se alimenteaza la priza si are control pentru reglajul sensibilitatii audio Receptorul se alimenteaza cu baterii, dar este inclus si un adaptor pentru alimentarea la priza Receptorul este dotat cu un clips care ii permite sa fie portabil Aparatul are buton de reglaj al volumului audio, plus leduri pentru avertizare luminoasa Raza de actiune 300 m Garantie 2 ani. Atentie! Incepand cu anul 2013, brandul Bertoni si-a schimbat numele in Lorelli. Drept urmare, produsele vor p..
Producator: Altii
Beurer - Interfon bebelusi JBY100
Beurer - Interfon bebelusi JBY100 - Interfoane pentru bebelusi  Caracteristici: Usor de folosit. Functie VOXL: se activeaza automat in momentul in care detecteaza sunet. Are supraveghere video asupra bebelusului, imaginea fiind transmisa catre unitatea parintelui. Supravegherea functioneaza si pe timp de noapte datorita functiei cu infrarosu. Are integrat lumina de noapte. Are melodii de calmare a bebelusului, care se pot activa de la distanta prin unitatea parintelui. Monitoarizare vizuala a nivelului de sunete prin iluminare cu LED-uri. Are 5 nivele de luminozitat..
Producator: Altii
Beurer - Interfon bebelusi JBY86
Beurer - Interfon bebelusi JBY86 - Interfoane pentru bebelusi  Caracteristici: Display ce indica emotiile bebelusului: bebe care doarme, bebe care plange, bebe care se trezeste. Display iluminat cu LED albastru pentru a monitoriza vizual nivelul de sunet. 16 tonuri pilot si 2 canale posibile pentru interferente minime ale altor radiouri sau surse de unde radio. Raza de actiune foarte lunga: pana la 800 metrii. Se poate ajusta sensibilitatea si volumul. Pe display se poate vedea continuu canalul selectat si starea bateriei. Nu emite radiatii daunatoare. Frecventa tra..
Producator: Altii
Beurer - Interfon bebelusi JBY92
Beurer - Interfon bebelusi JBY92 - Interfoane pentru bebelusi  Caracteristici: Tehnologie Wireless digitala pentru o calitate excelenta de sunet. Unitatea parintilor este dotata cu agatatoare de mane pentru a maximiza mobilitatea. Functie de intercomunicatii pentru a calma repede un bebelus agitat cu ajutorul vocii dumneavoastra de la distanta. Monitoarizare vizuala a nivelului de sunte prin iluminare cu LED-uri. Transmisie fara interferente, cu siguranta intimitatii 100% avand frecventa pe 69 de canale, la alegere. Are o raza de pana la 250 metrii. Are indicator de s..
Producator: Altii
Blink 1 Camera Wi-Fi Supraveghere Bebelusi MB-LINK1
Blink 1 Camera Wi-Fi Supraveghere Bebelusi MB-LINK1 Detalii Blink 1 Camera Wi-Fi Supraveghere Bebelusi Cu aceasta camera IP superinteligenta iti poti supraveghea copilul de oriunde : din masina , de la birou sau chiar de peste ocean. Motorola Blink 1 este compatibil cu telefoanele inteligente de tip android, cu laptop-ul sau tabletele. Cu o simpla miscare de mouse sau joystick rotesti camera si poti supraveghea astfel intreaga incapere. Poti vorbi de la distanta cu bebelusul tau, sau ii poti pune de la distanta cantece de leagan ca el sa adoarma linistit, sau poti vedea ..
Producator: OEM