Categorii

Oferte speciale

  ECO SET COMMAX Coreea
ECO SET COMMAX Coreea Set videointerfon color format din monitor LCD 4,3” CDV-43N si camera DRC-4MC, setul accepta in configuratie maxima 2 camere + 2 monitoare + 2 extensii audio DP-4VHP ..
Producator: OEM
AN4BE-2F COMMAX Coreea Kit videointerfon alb/negru pentru 2 familii
AN4BE-2F COMMAX Coreea - Kit videointerfon alb/negru - Pentru 2 familii ..
Producator: OEM
AN4BE-3F COMMAX Coreea Kit videointerfon alb/negru pentru 3 famili
AN4BE-3F COMMAX Coreea - Kit videointerfon alb/negru - pentru 3 famili ..
Producator: OEM
AN4BE-4F COMMAX Coreea Kit videointerfon alb/negru pentru 4 familii
AN4BE-4F COMMAX Coreea - Kit videointerfon alb/negru - pentru 4 familii ..
Producator: OEM
CN-2F COMMAX Coreea videointerfon color pentru 2 familii
CN-2F COMMAX Coreea - Videointerfon color - pentru 2 familii   Kit videointerfon color pentru 2 familii format din: un post exterior DRC-4CD (camera color, 4 butoane de apel, lentila pinhole, iluminare pe timp de noapte cu LED de lumina alba, carcasa antivandal) si doua monitoare CDV-43N (monitor cu receptor, display de 4,3", posibilitate de extindere monitor cu inca un monitor CDV-43N in paralel si o extensie audio DP-4VHP). ​ ..
Producator: OEM
COLOR FAM Videointerfon Commax Coreea
COLOR FAM Videointerfon Commax Coreea  Set videointerfon color format din monitor LCD 7” CDV-70K cu butoane touch si camera DRC-4MC, setul accepta in configuratie maxima 2 camere + 2 monitoare + o extensie audio DP-4VHP  ​ ..
Producator: OEM
CQ-2F COMMAX Coreea Kit videointerfon color pentru 2 familii
CQ-2F COMMAX Coreea - Kit videointerfon color - pentru 2 familii   Kit videointerfon color pentru 2 familii format din: un post exterior DRC-4CD (camera color, 4 butoane de apel, lentila pinhole, iluminare pe timp de noapte cu LED de lumina alba, carcasa antivandal) si doua monitoare CDV-43Q (monitor hands-free, display de 4,3", posibilitate de extindere monitor cu inca un monitor CDV-43Q in paralel si o extensie audio DP-4VHP). ..
Producator: OEM
CQ-3F  COMMAX Coreea Kit videointerfon color pentru 3 famili
CQ-3F COMMAX Coreea - Kit videointerfon color - pentru 3 famili   Kit videointerfon color pentru 3 familii format din: un post exterior DRC-4CD (camera color, 4 butoane de apel, lentila pinhole, iluminare pe timp de noapte cu LED de lumina alba, carcasa antivandal) si trei monitoare CDV-43Q (monitor hands-free, display de 4,3", posibilitate de extindere monitor cu inca un monitor CDV-43Q in paralel si o extensie audio DP-4VHP) ..
Producator: OEM
CQM-2F COMMAX Coreea Kit videointerfon color
CQM-2F COMMAX Coreea Kit videointerfon color  Kit videointerfon color pentru 2 familii cu memorie de imagini, format din: un post exterior DRC-4CD (camera color, 4 butoane de apel, lentila pinhole, iluminare pe timp de noapte cu LED de lumina alba, carcasa antivandal) si doua monitoare CDV-40QM (monitor hands-free, display de 4", posibilitate de extindere monitor cu inca un monitor CDV-40QM in paralel si o extensie audio DP-4VHP, memorie de imagini/video ce se stocheaza pe card microSD, cardul NU este inclus). ..
Producator: OEM
CQM-4F COMMAX Coreea Kit videointerfon color
CQM-4F COMMAX Coreea Kit videointerfon color  Kit videointerfon color pentru 4 familii cu memorie de imagini, format din: un post exterior DRC-4CD (camera color, 4 butoane de apel, lentila pinhole, iluminare pe timp de noapte cu LED de lumina alba, carcasa antivandal) si patru monitoare CDV-40QM (monitor hands-free, display de 4", posibilitate de extindere monitor cu inca un monitor CDV-40QM in paralel si o extensie audio DP-4VHP, memorie de imagini/video ce se stocheaza pe card microSD, cardul NU este inclus). ​ ..
Producator: OEM
ECO SET H COMMAX Coreea Set videointerfon color
ECO SET H - COMMAX Coreea - Set videointerfon color ..
Producator: OEM
Interfon COMMAX Coreea RM201HA pentru vila
Interfon COMMAX Coreea RM201HA pentru birouri - Interfoane de vila Kit, conţine un post de interior tip telefon DP-2S, 1 post de exterior din plastic (DR-201D) , 2+2 fire, extensibil cu DP-2S. Atentie: postul de exterior din plastic DR-201D poate fi instalat doar aplicat! ..
Producator: Commax
Interfon COMMAX Coreea RM201HD interfoane pentru vila
interfon COMMAX Coreea RM201HD - interfoane pentru vila Kit, conţine un post de interior tip telefon DP-2S, 1 post de exterior din metal (DR-201A) , 2+2 fire, extensibil cu DP-2S. Atentie: postul de exterior din aluminiu DR-201A poate fi instalat doar ingropat! ..
Producator: Commax
Interfon COMMAX Coreea RM302K pentru vila
interfon COMMAX Coreea RM302K pentru vila Kit, conţine 2 posturi de interior tip telefon , un post de exterior din aluminiu DR-201A , 5+2 fire, intercomunicaţie. Atentie: postul de exterior din aluminiu DR-201A poate fi instalat doar ingropat! ..
Producator: Commax
RM302KS Kit, conţine 2 posturi de interior
RM302KS Kit, conţine 2 posturi de interior  Kit, conţine 2 posturi de interior tip telefon, un post de exterior din plastic DR-201D, 5+2 fire, intercomunicaţie.  ..
Producator: OEM